"Ik kwam eind december uit op de website van het Krachthuis. Zoekend naar antwoorden en vooral mezelf. Ik was sinds 2020 in negatieve spiraal terechtgekomen van stress, minder goede gezondheid waardoor mijn werksituatie onhoudbaar werd. Na een kennismakings-gesprek met Nathalie wist ik dat ik op de juiste plek terecht was gekomen. Tussen januari en juli heb ik verschillende sessies gehad en is er heel veel duidelijk geworden. Ik heb mijn verleden kunnen een plek kunnen geven, sta volledig in mijn kracht en meest belangrijke: mijn gezondheid is enorm verbeterd. Meetbare resultaten zoals gewichtsverlies, lagere bloedsuikerwaardes, betere conditie. De energie die ik heb ervaren in de stoel is heel krachtig en niet in woorden te omschrijven. Heel dankbaar voor de ervaringen die de verandering teweeg brachten en de wijsheid van Nathalie."

Mijn ervaring met de stoelen: “Door de multidimensionale energetische werking van de stoelen is het zelf helend vermogen van mij geactiveerd waardoor er weer een laagje dieper heling heeft plaats gevonden. Deze heling werkt door in het dagelijks aards leven en geeft mij handvatten om dicht bij mezelf te blijven en steeds meer te leven naar mijn blauwdruk” “Doordat Nathalie op deskundige wijze een vertrouwde en liefdevolle basis en omgeving neerzet kunnen de stoelen hun werk doen.”

"De Energiestoelen: Je kunt niet alles zien, horen of voelen, maar dat wil niet zeggen dat het er niet is. Zo zie ik ook mijn reis in de energiestoelen. Je gaat er rustig in zitten met je handen op de edelstenen en Nathalie begeleide mij ‘op reis’. Voor mij werkt het helend, daar waar een arts, psycholoog of coach je niet mee kan helpen. Ik zie het als trauma/leed/vervelende gebeurtenissen die je lichaam, je ziel en/of je cellen hebben onthouden maar niet kunnen verwerken zonder een steuntje in de rug. Die energiestoel brengt je in een veilige bubbel waar je naar je lichaam luistert, erkent wat er is geweest en loslaat. Ik heb geleerd mild te zijn voor mezelf en om los te laten en afscheid te nemen (al blijven sommige levenslessen natuurlijk altijd bij je) Je vergeet niet, maar de pijn en de emotie aan de herinnering is weg of minder. Het voelt heel veilig, warm en rustig. Je bent bij kennis maar hebt je ogen gesloten. Het doet totaal geen pijn, eerder warmte en licht voelde ik. Iedereen ervaart iets anders. Maar als ik mijn ogen weer open voelt het alsof ik ‘op reis’ ben geweest. Ik voel me lichter. De dagen erna kan ik me vermoeid tot zeer vermoeid voelen. Men zegt dat dit emotioneel ontgiften is. Ik slaap dan veel en doe rustig aan, maar kan wel gewoon werken en sporten. Daarna voel ik veel positieve energie en nieuwe kracht om vooruit te gaan. Ik dacht, baat het niet dan schaadt het niet. En het baat. Ik kan het niet uitleggen of verklaren, maar het helpt.